top of page

DANIËL STEFFENS

Daniel studeerde in 2006 af als dierenarts aan de universiteit van Gent. Hij startte zijn eigen praktijk voor zowel gezelschapsdieren en paarden in 2010. Met veel passie, kennis en opgedane ervaring, staat hij de eigenaars van zijn patiënten te woord en streeft hij steeds naar een kwalitatieve diergeneeskundige zorg. Een vertrouwelijke en open relatie met zijn klanten vindt hij dan ook zeer belangrijk. Niets is hem te veel en hij staat letterlijk dag en nacht paraat.

KATHLEEN WILLEN

Kathleen is al vanaf de start van Daniel’s carrière zijn rechterhand. Het spreekwoord 'Behind a great man, stands a great woman'. is voor haar dus zeker van toepassing. Daniel heeft haar gaandeweg opgeleid om als zijn assistent te kunnen functioneren en zo heeft ze door de jaren heen ervaring in het vak opgedaan. Naast het grootbrengen van hun kroost van vier kinderen, zal zij geleidelijk aan meer en meer de praktijk gaan versterken.

TESSA GIJZEN

Tessa studeerde in 2020 af als dierenartsassistent aan de hogeschool in Geel. Haar grote passie is dieren, in het bijzonder paarden. Binnen de praktijk zorgt ze voor een warm onthaal en verschaft ze de nodige informatie aan de baasjes. Verder helpt ze mee aan een vlotte gang van zaken, zodat de dierenartsen zich kunnen concentreren op hun patiënten.

DSC_0151_edited.jpg

FIEN

Fien is het alziend oog van de praktijk. Ze is graag overal bij, gaat regelmatig mee op huisbezoeken en bezorgt iedereen geregeld de nodige ontspanning. Een echte werkhond!

VIETES

Vietes heeft haar naam niet gestolen, ze weet wat snelheid is. Maar de reputatie als “vosse merrie” kan ze absoluut niet bevestigen. Ze heeft geen streken, alles vindt ze goed en in de behandeling is ze een voorbeeld voor andere paarden.

bottom of page